Rubínový ležák na výčepech vystřídá nefiltrovaný tmavý ležák z velkopopovického pivovaru
S novým měsícem přichází na výčepy více než tisíce hospod a restaurací další pivní speciál v rámci Volby sládků Plzeňského Prazdroje. V únoru zvou sládci na tmavý nefiltrovaný ležák z velkopopovického pivovaru vařeného ze čtyř druhů sladu. Oproti standardnímu tmavému pivu se vyznačuje vyšší plností a výraznější sladovou chutí.
Sládci, tentokrát z velkopopovického pivovaru, uvařili nefiltrovaný tmavý ležák, který se vyznačuje vyšší plností a výraznější sladovou chutí. Díky pečlivě vybranému poměru čtyř druhů sladů se pyšní širokou paletou chutí a spolu s jemnou hořkostí dává pivu výbornou pitelnost.
„Nefiltrovaný tmavý ležák z Velkých Popovic se díky své chuti a plnosti skvěle hodí k aktuálnímu zimnímu počasí, které je lepší sledovat zpoza okna hospody se sklenicí tohoto piva v ruce,“ informuje Vojtěch Homolka, obchodní sládek velkopopovického pivovaru.
Únorový speciál z Volby sládků je možné ochutnat po celé České republice a pro zájemce je připravena interaktivní mapa se všemi hospodami a restauracemi. Tuto mapu naleznete zde.
Zdroj a foto: Plzeňský Prazdroj