7. MAKRO Mistrovství České republiky ve filetování čerstvého lososa, 25. 6. 2016
Kdo letos nejlépe a nejrychleji připraví filety z lososa? Nejlepší kuchaři z celé České republiky budou v sobotu 25. 6. 2016 od 13 hodin na pražském Vítkově připravovat dva filety bez kostí a kůže z pětikilové ryby. Odborná porota posoudí, kdo se stane již posedmé šampionem soutěže. Hodnotit bude nejen rychlost ale také výtěžnost ryby a čistotu pracoviště. Vítěz získá zájezd pro dva do Norska.
Přijďte se podívat na celorepublikové klání a ochutnat jednu z nejoblíbenějších ryb v české kuchyni.
Termín: 25. 6. 2016 od 13:00 – 15:00
Místo: Bosh Fresh Festival, Praha 3 – Park Vítkov
Pořadatel: Motor AG s.r.o., Pigs Production s.r.o.
Podrobné informace o akci: ZDE
Vítězové minulého ročníku:
Zdroj a foto: METRO/MAKRO Cash & Carry