NOVINKA Showdown Displays Europe: Dřevěná áčka s potiskem

Vynikněte tím, že si na křídové tabule necháte vytisknout logo, značku nebo vzkaz. Můžete si vybrat mezi celoplošným potiskem nebo potiskem pouze v horní části tabule, vhodným zejména pro loga. Nyní je možné nechat potisknout tabule křídového áčka Swing, dřevěného áčka s vysouvací tabulí, starožitného dřevěného áčka a dřevěného menu stojánku. Díky naší nové tiskové technologii Flatbed plošného tisku na deskové materiály, je tento potisk snadný. Přesvědčte se sami!

 

Křídové áčko Swing

I vaše logo nebo značka se může houpat na křídovém áčku Swing. Zvolte si typ potisku, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám. Potisk loga jednostranný nebo oboustranný.  Celoplošný jednostranný nebo oboustranný potisk – více zde.

Dřevěné áčko s vysouvací tabulí

Nechte svou značku vyniknout s vlastním potiskem libovolného designu nebo vašeho loga. Zvolte si typ potisku, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám. Potisk loga jednostranný. Celoplošný jednostranný potisk – prohlédněte zde.

Starožitné dřevěné reklamní áčko

Dodejte svému dřevěnému áčku jedinečný vzhled s trvalým vysoce kvalitním potiskem. Zvolte si typ potisku, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám. Potisk loga jednostranný.  Celoplošný jednostranný potisk – více zde.

Dřevěný menu stojánek

Prezentujte své logo nebo značku pomocí potisku na stylovém dřevěném stojánku na stůl. Zvolte si typ potisku, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám. Potisk loga jednostranný nebo oboustranný. Celoplošný jednostranný nebo oboustranný potisk – prohlédněte zde.

Hlavní partner

Partneři

Alianční partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010